Υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας από την Global Protection Security

Η Global Protection Security με συλλογική και συντονισμένη δράση συμβάλλει αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος απόλυτης ασφάλειας και σας προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης υψηλής ποιότητας με ανθρώπινο δυναμικό άριστης κατάρτισης, εμπειρίας και εκπαίδευσης, αλλά και με ψηφιακά μέσα τεχνολογίας αιχμής.

 

Αν επιθυμείτε να σας αποστείλουμε προσφορά για τη φύλαξη του χώρου σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ενδιαφέρεστε για τη φύλαξη του χώρου σας?

Ενημερώστε μας άμεσα!

Σας ευχαριστούμε! Σύντομα, στέλεχος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας!

Τα "συστατικά" της επιτυχίας μας

Η μακρόχρονη πορεία μας στον κλάδο της φύλαξης και ασφάλειας εγκαταστάσεων αποδεικνύει τα "γερά" θεμέλια στα οποία στηριζόμαστε ως επαγγελματίες. Αν απαιτείτε από εμάς τα παρακάτω, τότε είστε στη σωστή ιστοσελίδα.

Ποιότητα

Στις υπηρεσίες, τον εξοπλισμό και τα προϊόντα μας. Οι πιστοποιήσεις μας το αποδεικνύουν περίτρανα: ISO 9001, ISO 45001, ISO 27001.

Εμπιστοσύνη

Διεκπεραιώνουμε τα έργα που μας αναθέτετε, στο χρονοδιάγραμμα που επιθυμείτε και με τον τρόπο που θέλετε.

Επαγγελματισμός

Ακολουθώντας τις κατευθυντήριες οδηγίες των πελατών μας, εξατομικεύουμε τις υπηρεσίες μας στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Εχεμύθεια

Η διασφάλιση των πληροφοριών αποτελεί για εμάς προτεραιότητα, όπως ειδικά αναφέρονται στους όρους διασφάλισης αυτών, στο πλαίσιο διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 27001.

 

H διασφάλιση ποιότητας αποτελεί εφαρμοσμένη πολιτική της Global Protection Security,  ώστε να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες σταθερής ποιότητας, όπως αυτή διασφαλίζεται με την εφαρμογή του Ολοκληρωμένου και Γενικευμένου Συστήματος Διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο ISO.

 

Το Σύστημα Διαχείρισης της ποιότητας λειτουργεί στην εταιρία με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση τόσο του ίδιου του συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας όσο και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών αυτής.

 

Στο πλαίσιο αυτής της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, η Global Protection Security παρακολουθεί τις ανάγκες των πελατών και τις εξελίξεις της τεχνολογίας, ώστε να είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες που να εξασφαλίζουν συνεχή ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για προσφορά φύλαξης

Καταχωρήστε αίτημα προσφοράς για να προστατεύσουμε τον χώρο σας

Thank You, we'll be in touch soon.

Η εταιρία δεσμεύεται για τη μη χρήση spam μηνυμάτων.

Copyright © Global Protection Security