Για τον έλεγχο των υπηρεσιών της, το συντονισμό των περιπολιών και των φυλάξεων, αλλά και την ασφάλεια των επιχειρησιακών συνεργατών της, η Global Protection Security διαθέτει Κέντρο Λήψης Σημάτων, Ελέγχου και Ασφάλειας, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Εκτός των ήδη υφισταμένων τεχνολογιών επικοινωνίας (ασύρματοι πομποδέκτες, ραδιοτηλέφωνα, συσκευές εκπομπής σημάτων alert κλπ), τα τελευταία χρόνια εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μορφές ψηφιακής επικοινωνίας και ανταλλαγής πολυμεσικού υλικού κατά τη διάρκεια των περιπολιών του προσωπικού μας, ώστε οι επόπτες ασφαλείας μας να αποκτούν σε πραγματικό χρόνο την πληρέστερη δυνατή εικόνα της περιπολίας.

Ψηφιακές πλατφόρμες καταγραφής των συμβάντων με δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων κειμένου, εικόνας και ήχου τη στιγμή που το γεγονός συμβαίνει, με ταυτόχρονη αποστολή των δεδομένων τόσο στους επόπτες ασφαλείας μας, όσο και απευθείας στον πελάτη μας, εγγυώνται την άμεση ενημέρωση για το συμβάν, προκειμένου να ληφθούν αντίμετρα και άμεση επίλυση του ζητήματος, επιδεικνύοντας άριστη επιχειρησιακή ετοιμότητα από τις ομάδες μας 24/7.

Παράλληλα, επουδενί παραμελούμε τη διασφάλιση των πληροφοριών των πελατών μας. Οι ψηφιακές μας πλατφόρμες καταγράφουν τις πληροφορίες των περιπολιών σε ταχύτατους και ασφαλείς εξυπηρετητές, λειτουργώντας στη βάση μιας άκρως εξειδικευμένης αρχιτεκτονικής δικτύου πολλαπλών επιπέδων ασφαλείας, που εγγυώνται την προστασία των δεδομένων της εταιρίας μας, αλλά και των πελατών μας.

Η διασφάλιση ποιότητας μέσω του ISO 27001 για την προστασία και την ασφάλεια της πληροφορίας που “διακινείται” στα πληροφοριακά συστήματα της Global Protection Security, δεν αφήνουν περιθώρια λάθους και παραλείψεων.

Εμπιστευθείτε την τεχνολογία της Global Protection Security!

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, ώστε να εξατομικεύσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες φύλαξης που χρειάζεστε στις εγκαταστάσεις σας.