Αναζητούμε συνεργάτες με ήθος και ακεραιότητα, πνεύμα συνεργασίας και επαγγελματική συμπεριφορά. Οι θέσεις μπορούν να αφορούν σε προσωπικό ασφαλείας, διοικητικό προσωπικό, προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης, διευθυντικά στελέχη, συμβούλους πωλήσεων/μάρκετινγκ, υπευθύνους εκτίμησης κινδύνου και διαχειριστές έργων.

Η σύμπνοια με την πολιτική και το όραμα της εταιρίας μας θα αποφέρει γρήγορα αποτελέσματα και σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης και εσωτερικής προαγωγής στις θέσεις ευθύνης του Οργανισμού μας. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που στηρίζουμε ως εταιρία, αξιοποιώντας αποτελεσματικά τους συνεργάτες μας.

Με την ένταξή σας στην ομάδα μας, θα βρείτε ένα φιλικό μα συνάμα επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας, στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης και της απαραίτητης καθοδήγησης που απαιτείται, ώστε να αποκτήσετε άριστες μακροπρόθεσμες επαγγελματικές προοπτικές.

Για να συνεργαστούμε, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στο email hr@globalprosec.com, για το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, ώστε να γνωριστούμε στη συνέχεια και από κοντά.

Categories: ΚΑΡΙΕΡΑ