Παντρεύεστε;

Με το καλό! Να ευχηθούμε τα καλύτερα και βίον ανθόσπαρτον!
Η φύλαξη οικίας σε γάμο, άραγε, είναι μια υπηρεσία που σας πέρασε από τη σκέψη;

 

Απαλλαχθείτε από το άγχος

Η Global Protection Security διασφαλίζει την προστασία της οικίας σας, κατά την ευχάριστη αυτή ημέρα του γάμου σας ή της βάπτισης των παιδιών σας. Σας απαλλάσσουμε από το επιπρόσθετο άγχος της ασφάλειας της ιδιοκτησίας σας, ενώ λείπετε για τις ανάγκες της θρησκευτικής τελετής και της δεξίωσης. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, άλλωστε, οι ληστείες στα άδεια σπίτια των οικογενειών του ζευγαριού.

Στο σημείο αυτό, οφείλουμε να τονίσουμε, ότι η φύλαξη οικίας σε γάμο (ή βάπτιση) αποτελεί υπεύθυνη και σοβαρή υπηρεσία, αποτρέποντας δυσάρεστες καταστάσεις. Όπως είναι γνωστό, δώρα, τιμαλφή και λοιπά αντικείμενα αξίας από τους αγαπημένους σας εκτίθενται σε κίνδυνο από επιτήδειους διαρρήκτες.

Έτσι, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, δημιουργούμε όλες εκείνες τις απαραίτητες συνθήκες ασφαλείας για τη φύλαξη του γάμου σας. Ελαχιστοποιούμε οποιονδήποτε κίνδυνο, ικανό να απειλήσει την ομαλή έκβαση της πιο σημαντικής ημέρας της ζωής σας.

 

Αφήστε το στους ειδικούς

Εξατομικεύοντας τις υπηρεσίες μας στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, παρέχουμε στατική φύλαξη του χώρου σας με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και με ηλεκτρονικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας για την πληρέστερη και αμεσότερη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας. Παράλληλα, το Κέντρο Ελέγχου και Ασφαλείας της εταιρείας μας διασφαλίζει την έγκαιρη επέμβαση από όχημα της εταιρείας μας, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κατόπιν απαίτησης του πελάτη μας.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε ψηφιακές πλατφόρμες καταγραφής των συμβάντων. Αυτές διαθέτουν δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων κειμένου, εικόνας και ήχου σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, τα δεδομένα αποστέλλονται ταυτόχρονα, τόσο στους επόπτες ασφαλείας μας, όσο και απευθείας στον πελάτη μας. Έτσι, “αναπόφευκτα” εγγυόμαστε την άμεση ενημέρωση για το συμβάν, προκειμένου να ληφθούν αντίμετρα και το ζήτημα να επιλυθεί άμεσα. Η επιχειρησιακή ετοιμότητα των ομάδων μας είναι άριστη σε κλίμακα 24/7.

 

Ενημερωθείτε για την υπηρεσία

Η φύλαξη οικίας σε γάμο (ή βάπτιση) κατέχει σημαντική θέση στη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, ακόμα και αν δεν συνεργαστούμε τελικά. Η πολύπλευρη κάλυψη των αναγκών σας αποτελεί προτεραιότητά μας.

…. Just Safe!